Shocking video laat zien wat een stijltang met je haar doet

Je haar stijlen of krullen is niet goed voor je lokken. Punt. Dat weten we allemaal. Maar al helemaal als je gekleurd ha...

Lees ook

Je haar stijlen of krullen is niet goed voor je lokken. Punt. Dat weten we allemaal. Maar al helemaal als je gekleurd haar hebt, kun je die stijltang beter laten liggen en dit is het bewijs.

Eye-opener

Iedereen kent het: vol enthousiasme verlaat je de kapper met je nieuwe Snowlight coupe. Je hebt flink uitgepakt en niet alleen een nieuwe kapsel, maar ook een nieuw kleurtje laten zetten. Nu wil je natuurlijk zo lang mogelijk van die nieuwe haarkleur genieten. Maar wat blijkt? Veel vrouwen maken dat zelf onmogelijk.

Guy Tang, professioneel colorist, laat in een Instagram video zien hoe schadelijk warmteproducten voor geverfd haar zijn. Na slechts enkele seconden met een stijltang op 200 graden vervaagt de haarkleur. Guy waarschuwt dat het te heet wassen van je haar, je föhn te heet gebruiken of te heet krullen net zo slecht is. Ook als je geen gekleurd haar hebt. Goede eye-opener!

Lees ook: Vergeet alle haartrends: Dít kapsel gaat viral

Bron: Seventeen.com, Beeld: Instagram, Istockphoto

Laatste nieuws

Zie ook