De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kylie Jenner ontkent geruchten plastische chirurgie

Zijn het niet haar lippen, dan praat men wel over andere ingrepen die de 18-jarige zou hebben laten doen. Steeds meer media speculeren dat Kylie haar borsten heeft laten vergroten. Zelf ontkent ze dit. Tegen het tijdschrift Wonderland zegt ze: “Ik ben pas 18, denk je nou echt dat mijn moeder me een neuscorrectie of borstvergroting zou laten ondergaan? Zodra ik toegaf dat ik mijn lippen had laten doen, begonnen mensen meteen te speculeren dat ik de rest ook wel verbouwd zou hebben.”

Daarnaast vertelt Kylie in het interview dat ze al haar hele leven wist dat haar vader, nu Caitlyn Jenner, transgender was. “Ik wist het natuurlijk al mijn hele leven, maar we hebben het nooit bevestigd. Toen dat wel gebeurde, wilde ik gewoon de waarheid vertellen over alles en geen geheimen meer hebben. Ik vind het helemaal prima, zolang iedereen maar eerlijk is.”

Kanye West is thuis gewoon een familieman

In het openbaar gedraagt Kanye West zich regelmatig erg vreemd. Hij plaatst rare tweets en hij heeft onverwachte uitspattingen tijdens awardshows. Volgens een bron is dit een hele andere Kanye dan wie hij thuis is bij zijn vrouw Kim Kardashian en hun kinderen North en Saint. De bron vertelt aan People dat hij thuis heel normaal is. ”De ware Kanye masseert de rug van Kim of houdt haar hand vast. Of hij speelt met North, dat is de ware Kanye, niet de man die je in het openbaar ziet. “De loslippige bron uit de omgeving van Kim en Kanye weet dat als de rapper thuis is, hij een goede vader is en iemand die dol is op zijn familie. ”Ik denk dat Kanye ermee worstelt dat zijn imago als rapper niet strookt met de familieman die hij thuis is. Maar nu heeft hij wel precies wat hij altijd heeft gewild: een gezin en mensen om hem heen die hem nodig hebben en onvoorwaardelijk van hem houden. Daar moet hij mee leren omgaan.”

Kim wakkert scheidingsgeruchten aan

De geruchten rondom een eventuele scheiding tussen Kim Kardashian en Kanye West blijven binnenstromen. Kim lijkt de geruchten alleen maar aan te wakkeren, want ze is deze week in L.A. gespot zónder haar trouwring.

Realityster Kim Kardashian zou Kanye’s twittertirades niet meer aankunnen, om nog maar te zwijgen over zijn schuld die in de miljoenen loopt. Kim zou volgens insiders op het punt staan om haar biezen te pakken en bij Kanye weg te gaan. Haar keuze steekt ze niet onder stoelen of banken, want ook momager Kris Jenner is ingelicht over haar keuze. “Ik moet scheiden van Kanye”, zou ze gezegd hebben tegen haar moeder. Aldus de bron.”Kims hart breekt als ze denkt aan scheiden, maar ze ziet geen andere oplossing.”

Bron: Telegraaf, RTL Nieuws, Beeld: Getty, Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook