Guus Meeuwis gaat scheiden

Vorige maand werd bekend dat de zanger de nieuwe coach is van The Voice of Holland, maar vandaag bereikte ons wat minder...

Lees ook

Vorige maand werd bekend dat de zanger de nieuwe coach is van The Voice of Holland, maar vandaag bereikte ons wat minder leuk nieuws over de goedlachse Brabander.

Break up

Guus en zijn vrouw Valerie hebben samen besloten om uit elkaar te gaan. Ze maakten dit nieuws zelf bekend via de website van Guus. Daarop schreven ze: “Na jarenlang lief en leed te hebben gedeeld, hebben we besloten om uit elkaar te gaan. We zijn verdrietig over deze grote stap, maar met vertrouwen begonnen aan een nieuwe fase in ons gezinsleven. Want hoewel we niet meer samen zijn zullen we altijd een gezin blijven met vier prachtige kinderen als middelpunt. Zij zijn het belangrijkste in ons leven en de zorg voor hen en hun welzijn staat ten alle tijden voorop.”

Verdriet

“Natuurlijk is er veel verdriet en natuurlijk hebben we niet zomaar opgegeven, echter zijn we tot de conclusie gekomen dat onze levens teveel uit elkaar zijn gegroeid om samen verder te kunnen gaan. Wij vragen om rust om deze nieuwe situatie met ons gezin verder vorm te geven. We hopen van harte dat iedereen onze wens om ons privéleven privé te laten, zal blijven respecteren zoals dat eigenlijk altijd is gedaan. Guus en Valérie”.

Het bekende nummer Het Is Een Nacht schreef de zanger voor zijn toenmalige grote liefde Valérie. Toch lijkt het nu niet meer op een nacht die je alleen in films ziet

Lees ook: ‘Nicole Richie betrapt vreemdgaande echtgenoot’

Bron: RTL Nieuws, Boulevard, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook