Nog meer bizarre onthullingen over verloofde van Teen Mom Amber

Het zit Teen Mom Amber Portwood niet mee als het op mannen aankomt. Onlangs kwam ze er nog achter dat haar verloofde Mat...

Lees ook

Het zit Teen Mom Amber Portwood niet mee als het op mannen aankomt. Onlangs kwam ze er nog achter dat haar verloofde Matt Baier zeker acht geheime kinderen heeft met zes verschillende vrouwen en in het verleden veel geld heeft gestolen. Nu blijkt hij nóg meer voor Amber achter te houden…

Het mysterie van Matt

De geheimen van Matt lijken in een oneindig diepe put te zitten. Maar er komt steeds meer waarheid boven water. Zo blijkt hij een boek over kindermishandeling te hebben geschreven. Het boek, genaamd Guys Don’t Rat On Guys, schreef hij in 2008 onder de naam Grey Baker. Het boek gaat over zijn eigen jeugdervaringen als mishandeld kind.

In de biografie staat: “Ik heb een heel interessant leven geleid en overleefd. Mijn verhalen komen uit mijn eigen ervaringen… Ik ben een schrijver geworden om anderen (en mijzelf) eraan te herinneren dat het verleden je nooit moet tegenhouden om je dromen achterna te gaan.”

Meer leugens

Het lijkt er dus op dat Matt zich inzet tegen kindermishandeling, maar ook daarin zitten leugens verborgen. Zo claimde hij dat hij de vice president van Safety Zone Advocacy was, een non-profit organisatie die kinderen beschermt tegen seksuele misdrijven. Toen de oprichter van de groep, Judy Cornett, over Matt gevraagd werd door RadarOnline, gaf ze aan dat hij nooit voor haar of de organisatie heeft gewerkt.

Verdwenen

Verder verdwijnt Matt zo nu en dan plots van de aardbodem. In 2004 was hij de host van een ochtendshow genaamd The Big Mattress in Montana. Na zes maanden was hij echter spoorloos verdwenen, meldt een lokale krant. Matts voormalige vriend en collega, Scott Richards, zegt dat ze geen flauw idee hadden wat er met Matt was gebeurd.

Ondanks alle mysteries rondom Matt, stapt Amber nog steeds in oktober 2017 met hem in het huwelijksbootje.

Lees ook: Teen Mom Kailyn Lowry onthult groot geheim

Bron: Radaronline.com, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook