Beyoncé schiet uit haar slof

Kim Kardashian en Kanye West zijn niet de enigen die huwelijksproblemen lijken te hebben. Het huwelijk van Beyoncé en Ja...

Lees ook

Kim Kardashian en Kanye West zijn niet de enigen die huwelijksproblemen lijken te hebben. Het huwelijk van Beyoncé en Jay-Z staat naar verluidt ook op knappen.

Crazy in love?

De geruchtenmolen draait al langer op volle toeren. Zo zou Jay-Z vreemd zijn gegaan met Rihanna, die ook de liftruzie tussen Solange en Jay-Z zou hebben veroorzaakt. Maar er is meer.

Volgens RadarOnline heeft een bron, die dichtbij het stel staat, laten weten dat ze niet eens meer moeite doen om hun relatieproblemen te verbergen. Bij een recente, openbare verschijning ging Beyoncé volgens de insider flink tekeer tegen haar echtgenoot. “Ze schreeuwde zo hard als ze kon naar hem. Ze riep dat ze niet meer met hem kon dealen.”

Zwangerschap

Naast alle roddels over een scheiding, gaan er óók geruchten over een tweede zwangerschap. Bey verscheen voor de Super Bowl steeds in wijde kleding en verhulde meerdere keren haar buik. Verwacht werd dat ze het grote nieuws tijdens haar optreden bekend zou maken, maar het bleef stil. Sterker nog: ze verscheen in een strak pakje, zónder buikje.

Heeft ze binnenkort ander groot nieuws? Een scheiding misschien?

Bron: Radar, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook