The news is out: Zó verdwijnt Pip uit GTST

Deze maand maakte Pip Pellens bij RTL Boulevard bekend dat zij Goede Tijden, Slechte Tijden verlaat. Eerder kreeg Ferry...

Lees ook

Deze maand maakte Pip Pellens bij RTL Boulevard bekend dat zij Goede Tijden, Slechte Tijden verlaat. Eerder kreeg Ferry Doedens een exit en werd er afscheid genomen van Bartho Braat, ofwel Jef Alberts die de serie na 25 jaar verlaat. Hoe Pip de serie zou gaan verlaten, mocht de kijker thuis beslissen. Pip onthult zelf wat het is geworden!

Einde van een tijdperk

“Het is het einde van een tijdperk, ik vind het leuk om andere dingen te gaan doen”, vertelde ze eerder bij RTL Boulevard over haar besluit om te vertrekken. “Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad, maar ik wil gewoon andere dingen. Ik vind heel veel leuk, alleen je zit vast aan een bepaald schema en soms moet je daar gewoon uitstappen.” Ook vertelde ze dat het publiek mocht kiezen hoe de actrice de serie zou gaan verlaten. “Het publiek mag kiezen via de sms en de GTST Meerdijk-app hoe het eindigt voor Wiet.”

3 Scenario’s

Op de app van GTST Meerdijk kon de kijker kiezen uit 3 scenario’s waarbij Pip uit de serie zou gaan. De fans konden kiezen voor de broer van Wiet, Jack van Houten (Mark van Eeuwen), die uit het niets opduikt omdat hij nieuws heeft over een oude bekende uit de serie: Martine Hafkamp. Een tweede scenario zou zijn dat Wiet oog in oog staat met een goede bekende (die wordt gespeeld door Pip’s echte vriend, Pim Wessels). Als laatste mogelijkheid zal de geobsedeerde Zeger (Jakob Nieuwenhuijsen) nog in leven zijn en Wiet niet los kunnen laten…

And The Winner Is….

Jack van Houten! Acteur Mark van Eeuwen maakt weer voor even een come back in de serie en dat vindt hij een grote eer. Tegen Boulevard zegt hij: “Ik vind het hartstikke leuk dat mijn verhaallijn gewonnen heeft. Het was echt leuk om Pip op te halen. Ik heb veel lol met haar gehad en hoe leuk is het dat de grote broer zijn zusje komt halen! Het was echt een warm bad.”

Lees ook: 10 Dingen die jij niet wist over GTST

Bron: Metro Nieuws, RTL Boulevard, Telegraaf, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook