Paris Jackson kiest voor drastisch nieuw kapsel

Paris Jackson, de 17-jarige dochter van King of pop Michael Jackson, ging lange tijd door het leven met lange, donk...

Lees ook

Paris Jackson, de 17-jarige dochter van King of pop Michael Jackson, ging lange tijd door het leven met lange, donkere lokken. Haar kapsel stond altijd prachtig bij haar lichte, felblauwe ogen. Nu heeft Paris flink de schaar in haar lange lokken gezet en dat zorgde voor een fikse transformatie!

Red head

Paris is voor een enorm korte look gegaan, waar ze prima stekeltjes in zou kunnen draaien. Op Instagram deelde ze al een foto van haar nieuwe coupe met de tekst: “Dat awkward moment dat je van zwart naar blond haar wil gaan en het uiteindelijk oranje wordt…” Blijkbaar vond ze die oranje kleur niet eens zo lelijk, want ze loopt er tot op de dag van vandaag nog steeds mee rond!

Wat vooraf ging…

Paris heeft geen makkelijk leven. Het is nu ruim zes jaar geleden dat haar vader overleed. Paris kon moeilijk met het verlies van haar vader omgaan. Ze probeerde in 2013 zelfs zelfmoord te plegen en het boterde ook een tijd niet tussen haar en haar biologische moeder. Het leek daarna een stuk beter met haar te gaan, maar vlak daarna bleek ze te kampen met een alcoholverslaving.

Lees ook: Zorgwekkend nieuws over Paris Jackson

Bron: Daily Mail, Instagram, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook