Vader wil baby een tatoeage geven

Een eeneiige tweeling uit elkaar houden? Dat kan een behoorlijk lastige klus zijn! In de meeste gevallen is het aantrekk...

Lees ook

Een eeneiige tweeling uit elkaar houden? Dat kan een behoorlijk lastige klus zijn! In de meeste gevallen is het aantrekken van een andere outfit genoeg, maar voor deze vader is het onderscheiden van zijn kinderen een stuk belangrijker!

Van levensbelang

Via Reddit vertelt de man dat zijn zoontjes Aaron en Adam inmiddels twaalf maanden oud zijn, maar de twee nog steeds niet uit elkaar te houden zijn. Dat is daarentegen wel héél belangrijk voor de ouders, want de kleine Aaron kampt namelijk met ernstige gezondheidsproblemen en moet om de vier uur medicijnen innemen.

Het koppel heeft al van alles geprobeerd om dat goed te laten verlopen. “We tekenen elke dag op Adam’s arm met een stift (Aaron heeft erg gevoelige huid en we willen geen irritatie veroorzaken)”, vertelt de vader op het forum. Maar ook dat bleek geen goede oplossing. Toen de oma van de jongetjes zijn arm waste, ging het helemaal mis…

De enige oplossing?

“Oma gaf Aarons medicijnen per ongeluk aan Adam. Adam werd erg ziek en Aaron belandde voor een week in het ziekenhuis. Dit is een bijzonder extreme situatie en ik wil het risico niet meer nemen. We hebben de jongens al eerder met elkaar verwisseld, maar het liep nog nooit zo ernstig af.”

Ook dingen als nagellak, armbandjes en het scheren van het hoofd van één van de twee jongetjes bleken niet de ideale oplossing. Toch denken de wanhopige ouders nu wél een oplossing te hebben gevonden. “Ik las op het internet dat iemand één enkel puntje op een van zijn tweelingszoontjes had getatoeëerd en ook over een piercing in de oren. Ik vind het vreselijk om te zeggen, maar we hebben dit punt bereikt. Ik moet iets permanents doen. Ik had vorig weekend mijn twee zonen kunnen verliezen en ik ben wanhopig.”

De meningen hierover zijn echter behoorlijk verdeeld. Wat vind jij van deze drastische maatregel?

Lees ook: Real life: ‘Mijn kinderen hebben alle drie een andere vader’

Bron: Metro, Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook