Roxeanne over de ruzie met André Hazes Jr.

Dat de relatie tussen André Hazes Jr. en Roxeanne Hazes niet soepel verloopt, was wel duidelijk. Moeder Rachel...

Lees ook

Dat de relatie tussen André Hazes Jr. en Roxeanne Hazes niet soepel verloopt, was wel duidelijk. Moeder Rachel en zus Roxeanne zouden niet blij zijn met de relatie tussen zoonlief en de zestien jaar oudere Monique en daardoor zouden ze geen contact meer met elkaar hebben. Nu doet Roxeanne een open boekje over de problemen in de familie Hazes.

Erfelijk

De zangeres was vandaag te gast bij Thuis op Zondag. Daar werd haar onder andere gevraagd wat hun vader van de ruzie zou vinden. “Nou ja, ik geloof dat mijn vader met 80 procent van de familie geen contact had. Misschien is het wel erfelijk, haha! In elke familie is wel wat aan de hand.” Over de echte reden van de problemen wil Roxeanne in ieder geval niks kwijt. “Wat er gebeurd is komt niet alleen door het leeftijdsverschil, maar dat is privé…”, vertelt ze Viktor Brand.

Einde aan de stilte of niet?

En het lijkt er ook niet op dat er binnenkort een einde aan de stilte komt. “Ik wil mijn broertje ook beschermen. Ik mis hem niet… Het is zonde dat het zo is gelopen, maar het moet ook niet escaleren. Het komt met de tijd wel weer, het is nu even goed zo. Het is écht goed zo”, aldus Roxeanne.

Daarentegen heeft ze geen moeite om haar broer continue tegen het lijf te lopen voor de concertreeks Holland zingt Hazes. “Wat veel mensen vergeten is dat wij in de weekenden nog samen optreden. Dat is niet moeilijk nee. Ik denk dat we allebei zakelijk en privé goed kunnen scheiden. We zijn tenslotte allemaal gekomen op papa te eren.”

Lees ook: De échte haarkleur van Roxeanne Hazes

Bron: Telegraaf, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook