Mascha Feoktistova deelt jaloersmakende foto’s van verloving

Er zitten hele leuke tijden aan te komen voor Mascha - Beautygloss - Feoktistova. Haar vriend Gregor van Vlierden vroeg...

Lees ook

Er zitten hele leuke tijden aan te komen voor Mascha – Beautygloss – Feoktistova. Haar vriend Gregor van Vlierden vroeg haar zaterdagavond ten huwelijk. De twee maakten het heugelijke nieuws niet lang daarna bekend op Instagram, en haar fans kunnen hun geluk niet op.

Daar komt de bruid

De kersverse verloofden zijn in de wolken en delen beiden een reeks foto’s op Instagram. Het ziet ernaar uit dat er flink is uitgepakt om de avond memorabel te maken. Gedimd licht, kaarsen, rozenblaadje, een custom made taart én een persoonlijke sushi-chef om het af te maken. Over romantisch gesproken! Bekijk de foto’s hieronder.

Mascha en Gregor zijn sinds 2003 samen. Toen ze in één van haar recente vlogs verklapte dat ze groot nieuws had, speculeerden haar fans erop los. “Ze is zeker zwanger”, “Ze gaat zeker trouwen”, klonk het in de reacties. Dat was echter niet het grote nieuws; Mascha sloeg de handen ineen met Eylure en lanceerde haar eigen wimper-lijn.

Beeld: Hollandse Hoogte, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook