Jim Bakkum transformeert in spierbundel

Tijdens Idols veroverde de 16-jarige Jim Bakkum de harten van alle jonge meiden. Hij was toen echt nog een jon...

Lees ook

Tijdens Idols veroverde de 16-jarige Jim Bakkum de harten van alle jonge meiden. Hij was toen echt nog een jongetje, maar dat is tegenwoordig wel anders. Jim heeft een personal trainer ingeschakeld en brengt tegenwoordig heel wat tijd in de sportschool door.

Macho man

Twee kinderen en een drukke carrière; tijd vinden om te sporten kan dan lastig zijn. Dat herkent Jim, maar hij laat zich niet tegenhouden. Zijn Instagram vult zich langzaam met sportschoolfoto’s en -filmpjes en we zien zijn spierballen dan ook op elke foto groter worden. Lekker bezig, Jim!

Maar makkelijk, dat is het niet. Bij één van de filmpjes, waarop te zien is dat hij zichzelf omhoog trekt, schrijft hij: “Mochten jullie denken dat het omhoog trekken van 1.93m en 86kg makkelijk is. Dat is het niet.” Bij een andere luidt als bijschrift: “Zware nacht gehad, maar toch blij dat ik gegaan ben. Soms is het niet makkelijk, maar wat is het toch te gek om deze lifestyle te hebben. Kan het iedereen aanraden!”

Genieten

Eerder liet Jim in een interview met Grazia weten dat hij de behoefte had om even optimaal van het leven te kunnen genieten, nadat hij vorig jaar een dip had. “Ik heb veel gepraat, met vrienden, maar ook met Bettina. En ik heb meteen zeven weken vrij gepland in de zomer om weer even alle dingen te kunnen doen waar ik zin in had: eten met vrienden, tijd met mijn gezin, maar ook om weer eens lekker uit de band te springen.” Zou het zwoegen in de sportschool hier ook bij horen? Hij zit in ieder geval beter in zijn vel dan ooit.

Lees ook: Jim Bakkum en dochtertje Posy dragen dezelfde outfit

Boven: Jim twee jaar geleden, in 2014 vs. Onder: Jim nu

Beeld: Instagram, Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook