Het verhaal achter Chrissy Teigens ‘vieze’ gezicht tijdens de Oscars

Afgelopen nacht was daar dan eindelijk de uitreiking van de Oscars. Samen met hubby John Legend stal de zwangere Chrissy...

Lees ook

Afgelopen nacht was daar dan eindelijk de uitreiking van de Oscars. Samen met hubby John Legend stal de zwangere Chrissy Teigen de show op de rode loper, maar óók tijdens de uitreiking zelf. Het ‘vieze’ gezicht dat ze trok, ging binnen no-time viral. Maar wat was de reden erachter?

Lekker gek

Iedereen dacht dat het vreemde gezicht van Chrissy te maken had met de speech van Sarah Silverman. Toen ze Sam Smith en zijn nummer Writing’s On The Wall introduceerde, maakte ze een ietwat seksuele opmerking over James Bond. Chrissy heeft nu laten weten dat dat niet de reden was. “Ik trok dat gekke gezicht door het Stacey Dash moment, ahhhhhhh, niet door Sarah!” legt ze uit op Twitter.

Awkward

In aanloop naar de Oscars ontstond er ophef rond de diversiteit van de Awardshow, omdat er zo goed als geen donkere talenten genomineerd waren. Stacey, zelf van West-Indische en Azteekse afkomst, maakte duidelijk dat ze het niet eens was met de Oscars-boycott. De uitspraak ‘dan moeten zwarte mensen ook geen BET Awards houden’, viel bij velen in het verkeerde keelgat. Het was dan ook geheel onverwachts dat de Oscars gastheer Chris Rock haar tijdens de show het podium op riep. Lachend kwam ze aangewandeld om haar moment of shine te pakken en zei: “Ik kan niet wachten om ‘mijn’ mensen te helpen. Happy Black History month!”

Aaaaawkward. Die voelde Chrissy ook.

Lees ook: Oscars 2016: De opmerkelijke momenten

Bron: Look.co.uk, Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook