GTST-actrice Dilan Yurdakul uit de kleren

Goede Tijden Slechte Tijden-actrice Dilan Yurdakul laat niet veel aan de verbeelding over. In de populaire soap GTST zij...

Lees ook

Goede Tijden Slechte Tijden-actrice Dilan Yurdakul laat niet veel aan de verbeelding over. In de populaire soap GTST zijn natuurlijk al de nodig steamy scènes te bewonderen, maar buiten de camera’s om gaat ze nu ook uit de kleren. We kunnen vast verklappen dat ze een lichaam to die for heeft.

Ooh la la

Eind vorig jaar plaatste Dilan al een pikant kiekje op Instagram. Ze poseerde in een ieniemienie witte bikini en greep naar het kruis van collega Everon Jackson Hooi. Op een andere foto was te zien dat ze zwart ondergoed droeg. Het leek er toen al op dat ze net een fotoshoot achter de rug had, vermoedelijk voor het ondergoed merk Bolas van Everon. Nu blijkt dat inderdaad het geval te zijn en kan het eindresultaat eindelijk bewonderd worden.

Dilan is niet de enige GTST-actrice die zo nu en dan een gewaagd kiekje deelt. Collega Robin Martens kan er ook wat van en deelde afgelopen weekend nog een topless foto.

Lees ook: The news is out: Zó verdwijnt Pip uit GTST

Bron: Instagram, Beeld: Bolasunderwear.com, Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook