De blauwe vinkjes van WhatsApp hebben een upgrade gehad

Toen WhatsApp de blauwe vinkjes introduceerde, ging er een compleet nieuwe wereld voor ons open. Vanaf dat moment konden...

Lees ook

Toen WhatsApp de blauwe vinkjes introduceerde, ging er een compleet nieuwe wereld voor ons open. Vanaf dat moment konden we binnen één klik zien of we genegeerd werden, of dat de berichten simpelweg nog niet gelezen waren. Dat wordt nu nóg makkelijker.

Stalk-upgrade

Iedereen weet hoe het werkt: je verstuurt een bericht en er verschijnt een grijs vinkje. Het bericht is bij de ontvanger aangekomen en grijs vinkje nummer twee verschijnt. Tot slot worden beide vinkjes blauw als het appje gelezen is. Simpel. Maar, het kan nog makkelijker!

Listen up: vanaf nu komt niemand er meer ongegeneerd mee weg om jou op WhatsApp te negeren. Terwijl je voorheen pas de vinkjes kon zien als je in een gesprek zat, is dat nu niet meer zo. Zodra je de app opent en je gesprekslijst ziet, zijn de vinkjes al meteen te zien; voor de WhatsApp namen. Zo, nu kun je direct zien of iemand jouw bericht heeft gelezen, zonder er ook maar iets voor te doen. Wel even je WhatsApp updaten, trouwens.

De vinkjes uitzetten? Daar is ook een hack voor, zodat je kunt doen alsof je berichtjes niet hebt gelezen. Je leest het hier.

Nog leuker: benieuwd wie jou de meeste WhatsApp berichten stuurt? Dat kun je super makkelijk zien! Klik hier.

Bron: Metro.co.k, Beeld: Istockphoto

Laatste nieuws

Zie ook