Dit zegt de vorm van je voortanden over je persoonlijkheid

De één heeft een prachtgebit, terwijl de ander liever haar lippen op elkaar houdt als er weer een foto moet worden gemaa...

Lees ook

De één heeft een prachtgebit, terwijl de ander liever haar lippen op elkaar houdt als er weer een foto moet worden gemaakt. Maar hoe je het ook went of keert, ze zijn een belangrijk onderdeel van je leven. En niet alleen om te kunnen eten… De vorm van je (voor)tanden zou namelijk ook heel wat over je persoonlijkheid kunnen vertellen.

Vierkante tanden

Hebben jouw tanden een wat meer vierkante vorm? Dan zou het best eens kunnen dat je een kalm en rustig persoon bent. Hoe chaotisch het soms kan worden, jij blijft relaxed. Ook kun je jouw emoties goed onder controle houden en ben je een objectief persoon.

Rechthoekige tanden

Als jouw tanden rechthoekig zijn, dan ben je een energiek persoon vol positieve energie en ben je een kei in het maken van beslissingen. Je bent oplossing-georiënteerd, praktisch en –lucky you– goed in plannen.

Ovale tanden

Komen er ovale tanden tevoorschijn als jij begint te lachen? Dat betekent dat je een ietwat verlegen en gevoelig persoon bent. Je hebt wat tijd nodig voordat je jezelf volledig bloot durft te geven, maar wanneer je dat doet, is het volledig de moeite waard.

Driehoekige tanden

Zijn jouw tanden driehoekvormig? Dan heb je een heerlijke dynamische persoonlijkheid. Je leeft je leven zonder zorgen en geniet met volle teugen van ieder moment. Je bent optimistisch en hebt veel fantasie.

Lees ook: Dit gebeurt er als je naar bed gaat en je tanden niet poetst

Bron: Diply.com, Beeld: Sanoma

Laatste nieuws

Zie ook