Viral: Foto onthult wat vrouw allemaal onder haar matras verstopt

Je hebt soms van die dingen waarvan je liever niet hebt dat anderen ze zien. Waar je ze dan bewaart? Juist ja, onder je...

Lees ook

Je hebt soms van die dingen waarvan je liever niet hebt dat anderen ze zien. Waar je ze dan bewaart? Juist ja, onder je matras. Maar ook dát is niet altijd de beste plek. Daar is deze vrouw het levende bewijs van.

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet

Imgur-gebruiker Mentosfresh wilde maar al te graag helpen toen één van haar vriendinnen om hulp vroeg tijdens het verhuizen. Tijdens het uitruimen van de slaapkamer, kwam ze alleen wel voor een onaangename verrassing te staan. Toen ze het foammatras optilde om te verplaatsen, viel haar oog op wel héél bijzondere afdrukken.

Rode oortjes

Door de foam-substantie van het matras, nam het de vormen aan van alles wat eronder lag. Heb je al een idee? Imgur-gebruikers wel, toen ze besloot de foto op het social media kanaal te plaatsen. “Ik help mijn vriendin met verhuizen, raad jij wat eronder zat?” grapt ze.

Binnen no-time werd de foto ruim drie miljoen keer bekeken en stroomden de hilarische reacties binnen. Ze verschillen van “Lange kaarsen?”, “hamers?” en “Waarom verstopt ze zoveel slangen onder haar matras?” naar “Je bent zojuist een vriendin verloren” en “Je matras onthoudt alles!”

Nu maar hopen dat haar vriendin er ook om kan lachen.

Lees ook: Waarom je baking soda op je matras zou moeten doen

Bron: Dailymail.co.uk, Beeld: Istockphoto, Imgur

Laatste nieuws

Zie ook