Géza Weisz doet boekje open over liefdesleven

Géza Weisz boekt successen als acteur en dj, maar hij is niet tevreden voordat hij iets heeft gemaakt wat de geschiedeni...

Géza Weisz boekt successen als acteur en dj, maar hij is niet tevreden voordat hij iets heeft gemaakt wat de geschiedenisboeken in gaat.

De boeken in

“Ik doe ook maar wat”, zegt hij in gesprek met Viva over zijn carrière. “Kijk, tot nu toe heb ik nog niets gemaakt wat de geschiedenis ingaat of over honderd jaar nog steeds wordt bekeken. Maar dat is wel mijn grootste wens. Het is aan mij om uit te zoeken of ik dat ga bereiken door te spelen, te regisseren of te produceren.”

Verliefd?

Ook op liefdesgebied wacht Géza nog op een historisch moment. “Het is opvallend hoe vaak ik geen relatie heb. En natuurlijk baal ik dat het met mijn ex-vriendin niet is gelukt. Dat is altijd jammer. Misschien was ik er nog niet klaar voor. Misschien was dit het gewoon niet”, vertelt hij. Het 29-jarige multitalent werd eerder gelinkt aan model Elvira Egmond, de ex van Johnny de Mol.

Weisz weet van het vrijgezellenleven te genieten, maar hij hoopt dat het solobestaan niet te lang duurt. “Ik heb periodes dat ik dat doe”, zegt hij over onenightstands. “Maar dan denk ik al snel weer: hier word ik niet gelukkig van. Als het alleen maar om seks gaat, dan hou je daar toch een vrij treurig gevoel aan over.” Hij heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij graag een vaste relatie wil hebben. In een interview met Grazia liet de acteur eerder weten dat hij gelooft in échte liefde, zo vertelde hij: “Ik word niet snel verliefd. Er zijn veel leuke vrouwen, maar er zijn er maar een paar die echt bij mij passen. Ik ben best kieskeurig en ik kan niet met een vrouw zijn als ik niet zeker weet dat het voor altijd is. Natuurlijk besef ik dat de kans klein is dat een relatie op deze leeftijd voor altijd zal zijn. Maar ik wil wel in die eeuwige liefde geloven, anders heeft het voor mij geen zin.”

Lees ook: Dit staat bovenaan de bucket list van Geza Weisz

Bron: Viva, BuzzE, Grazia, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws