Waarom iedereen het nog steeds over deze foto van Kate Winslet heeft

Het is vast niemand ontgaan dat afgelopen zondagnacht de Oscars zijn uitgereikt en dat Leonardo DiCaprio eindelijk, 22 j...

Lees ook

Het is vast niemand ontgaan dat afgelopen zondagnacht de Oscars zijn uitgereikt en dat Leonardo DiCaprio eindelijk, 22 jaar naar zijn eerste nominatie, met het felbegeerde beeldje naar huis ging. Toen alle gekte rondom Leo gezakt was, ging de aandacht naar Titanic-collega Kate Winslet. Niet omdat ze als een gek stond te juichen voor haar goede vriend. Nee, er zijn namelijk wel héél verdachte foto’s opgedoken, waarop het lijkt dat ze vertelt dat ze zwanger is.

Bun in the oven?

Tijdens een van de pauzes van de awardshow, zochten Kate Winslet en vriendinnen Cate Blanchett en Oscar-winnares Brie Larson een rustig hoekje op om te kletsen. Het lijkt erop dat het gesprek niet zomaar over koetjes en kalfjes was, maar de onthulling van een zwangerschap. Op de foto’s is duidelijk te zien dat Kate aan het woord is gevolgd door een moment van complete vreugde en verbazing bij de twee vriendinnen. Terwijl Cate haar tanden bloot lacht, plaatst ze haar hand op de buik van Kate Winslet, gevolgd door een groepsknuffel.

Vierde kindje

Een bron, die dichtbij Kate Winslet staat, vertelt aan TMZ dat de actrice niet zwanger is, maar ze simpelweg het materiaal van haar jurk wilde laten voelen. Als de bron een zwangerschap probeert te verdoezelen, en ze inderdaad in verwachting is, zou het haar vierde kindje zijn. Kate heeft een 15-jarige dochter, Mia Honey Threapleton, met haar ex-man Jim Threapleton waarmee ze scheidde in 2001. Met ex-man Sam Mendes heeft ze een 12-jarige zoon, Joe Alfie Winslet Mendes. En met haar nieuwe hubby Ned Rocknroll, waarmee ze in 2012 getrouwd is, heeft ze een 2-jarig zoontje Bear Winslet.

Lees ook: Het verhaal achter Chrissy Teigens ‘vieze’ gezicht tijdens de Oscars

Bron: Dailymail.co.uk, Beeld: Hollandse Hoogte, Getty

Laatste nieuws

Zie ook