Verloofde Teen Mom Amber blijkt écht geen lieverdje

Er is veel te doen over Teen Mom Ambers relatie met de 20 jaar oudere Matt Baier. Volgens insiders probeerde M...

Lees ook

Er is veel te doen over Teen Mom Ambers relatie met de 20 jaar oudere Matt Baier. Volgens insiders probeerde Matt aan te pappen met andere Teen Mom-sterren voor hij Amber aan de haak sloeg, heeft hij naar verluidt acht kinderen met zes verschillende vrouwen, heeft-ie in het verleden geld gestolen van één van zijn exen en kwamen er onlangs nog meer bizarre onthullingen van hem aan het licht. Net toen je dacht dat alle schandalen de revue hebben gepasseerd, komt er nog meer boven water.

Misbruikt

Een van zijn exen, die Radar Online uit privacyredenen Michelle noemt, datete in 2014 met Matt. Toentertijd vertelde ze aan de entertainmentwebsite dat Baier loog over zijn leeftijd en haar meerdere keren seksueel heeft misbruikt. Michelle diende daarna een straatverbod in, omdat ze geen contact meer met hem wilde hebben. De maanden daarna waren heel zwaar voor Michelle, zo zwaar dat ze uit het leven stapte, vertelt haar moeder aan Radar Online.

Bruiloft

Zowel Matt als Amber hebben niet gereageerd op het nieuws. Ondanks alle mysteries en schandalen rondom Matt, stapt Amber nog steeds in oktober 2017 met hem in het huwelijksbootje. Als dat maar goed gaat… Een van Matts exen, Judy, vertelde onlangs in een interview dat Amber weg moet bij hem, nu het nog kan om zichzelf en dochtertje Leah te beschermen. “Begrijp me niet verkeerd, ik wil jou, je kind en je tv-programma niet in de problemen brengen. Het is ook geen persoonlijke aanval naar Matt toe. Ik ben ook een moeder en wil je daarom helpen”, legde ze uit. “Ik vrees dat Matt niet veranderd is. Ik heb het gevoel dat hij nog steeds manipuleert en liegt. Hij zoekt al zijn hele leven naar een pot met goud en denkt dat nu bij jou gevonden te hebben.”

Lees ook: Teen Mom Kailyn Lowry onthult groot geheim

Bron: Radar Online, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook