Is dit de nieuwe vlam van Selena Gomez?

Het lijkt erop dat Selena Gomez haar verleden met Justin Bieber volledig aan de kant heeft geschoven en een nieuwe...

Lees ook

Het lijkt erop dat Selena Gomez haar verleden met Justin Bieber volledig aan de kant heeft geschoven en een nieuwe man in haar leven verwelkomt. Tijdens de Vanity Fair Oscar-afterparty had ze het volgens ooggetuigen wel héél gezellig met niemand minder dan Austin Swift.

Onafscheidelijk

Fotograaf Austin Swift, beter bekend als de jongere broer van Taylor Swift, heeft zijn zinnen gezet op Selena. Na de Oscars hebben ze samen gedanst en was duidelijk te zien dat ze het beiden enorm naar hun zin hadden. Eén ooggetuige meldt aan Hollywood Life zelfs dat ze onafscheidelijk waren.

Match Maker

In eerste instantie werd het duo vergezeld door Taylor, maar ze had goed in de gaten wanneer het tijd was om de tortelduifjes samen te laten. Het is geen geheim dat Taylor geen fan van Selena’s ex Justin Bieber is, en het beste voor haar BFF wenst. De kans is dus groot, dat Taylor hier voor match maker speelt en haar keurige broer aan haar best friend wil koppelen. Eerder dit jaar, tijdens de Grammy Awards, zouden de twee het ook al erg gezellig gehad hebben terwijl Taylor aan het optreden was.

Lees ook: Je herkent Selena Gomez níét op deze cover

Bron: hollywoodlife.com, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook