Wat je nooit hebt geweten over Google Chrome

Komt bovenstaande afbeelding je niet héél bekend voor? We kennen allemaal die frustratie als halverwege serie ineens je...

Lees ook

Komt bovenstaande afbeelding je niet héél bekend voor? We kennen allemaal die frustratie als halverwege serie ineens je internet eruit ligt. Of dat je aan het eind van een belangrijke e-mail bent en ineens de verbinding is verbroken. Google Chrome kon zich wel vinden in alle frustraties die het wachten op internetconnectie met zich meebracht en besloot een oplossing te bedenken om dit iets leuker te maken.

Disconnection

Google weet natuurlijk dat je leven over is als je geen verbinding hebt, en bedacht de oplossing zodat je je niet hoeft te vervelen als dit weer eens gebeurd. Als je het “geen verbinding”-beeld krijgt, zie je bovenaan de pagina, als het goed is, een afbeelding van een dinosaurus staan. Let the fun begin! Als je nu op je spatiebalk drukt, ontpopt de dino tot de hoofdrolspeler van een spel, waarbij je met je spatiebalk over bewegende cactussen kunt springen. Als je een cactus raakt, ben je af en moet je weer overnieuw beginnen.

Lees ook: De reden dat er op de F- en de J-toets een verhoogd streepje zit

Bron: Metro, Beeld: Google

Laatste nieuws

Zie ook