Heidi Montag keert terug op televisie

Heidi Montag is back! Niet omdat de realityster weer onder het mes gegaan, of omdat ze zich uitlaat over haar The Hills-...

Lees ook

Heidi Montag is back! Niet omdat de realityster weer onder het mes gegaan, of omdat ze zich uitlaat over haar The Hills-periode. Nee, de blondine keert terug op televisie in de serie ‘The mother/daughter experiment’.

‘Het spijt me’

In een een preview van de Lifetime-show barst Heidi in tranen uit, wanneer ze haar moeder confronteert over haar plastisch chirurgische ingrepen. In 2010 domineerde Heidi de koppen van het nieuws, toen ze op één dag tien ingrepen liet uitvoeren. Heidi’s moeder was het niet eens met haar transformatie en sprak heel direct haar ongenoegen uit. “Het voelde alsof je mijn hart uit mijn ziel rukte, terwijl ik je zo hard nodig had”, snikt de realityster. “Ik vond gewoon dat je er vóór alle ingrepen mooier uitzag”, antwoordt haar moeder Darlene.

Heidi heeft het haar moeder jaren kwalijk genomen en ze spraken elkaar een hele tijd niet, mede door Heidi’s man Spencer. “Ik was gewoon wanhopig, omdat ik niet tot haar doordrong. Ik wilde met haar communiceren, op welke manier dan ook. Het spijt me heel erg en ik wil niet dat je verantwoordelijk bent voor mijn gevoelens.”

Benieuwd naar de rise and fall van Heidi Montag en Spencer Pratt, het meest beruchte koppel van realitytv? Je leest HIER alles terug.

Lees ook: #TBT: De transformatie van Heidi Montag

Beeld: YouTube, Getty, Bron: DailyMail

Laatste nieuws

Zie ook