Anouk: ‘Dit is eigenlijk nog een zwangerschap op mijn dikheid’

Het gewicht van Anouk lijkt menig Nederlander te fascineren. Vorige maand liet de zangeres weten na haar bevalling eerst...

Lees ook

Het gewicht van Anouk lijkt menig Nederlander te fascineren. Vorige maand liet de zangeres weten na haar bevalling eerst aan zichzelf te willen werken, omdat ze naar eigen zeggen geen conditie meer heeft en flink is aangekomen. Ook vandaag had Anouk er wat over te vertellen in het radioprogramma van Mattie en Wietze.

Pretty Pregnant

Over haar zwangerschap zegt ze: “Mijn zwangerschap loopt op rolletjes.” Als de mannen vragen naar haar gewicht, waar onlangs wat ophef over was, legt ze uitgebreid haar standpunt uit. De zangeres grapt: “Nou ja, ik was sowieso al dik natuurlijk. Ik was nog helemaal niet afgevallen van de vorige zwangerschap. Nu is het eigenlijk nog een zwangerschap op mijn dikheid.” Maar even serieus: “Ik heb zoiets van: het is wat het is. Als die kleine er is heb ik een paar fantastisch gezonde kinderen en dan ben ik weer aan de beurt.” En gelijk heeft ze!

Kilo meer of minder

Anouk is op het moment zwanger van haar zesde kindje, die ze verwacht samen met haar vriend Dominique. Over het verliezen van de zwangerschapskilo’s heeft ze een duidelijke mening klaar: “Dat soort dingen krijg je niet binnen een paar weekjes voor elkaar. Daar moet je toch ff lekker je tijd voor nemen. Ik maak me daar niet zo druk over. Het is heel normaal voor een vrouw die zwanger is geweest om daar gewoon een jaartje over te doen. Tegenwoordig lijkt het wel of iedereen binnen drie weken weer strak in pak moet zitten. Dat is toch de grootste onzin? Daardoor voelen al die vrouwen zich zo onzeker, omdat ze denken dat ze er binnen drie weken weer uit moeten zien als een soort topmodel. Dat gaat natuurlijk helemaal nergens over! Zo werkt het niet.” Amen!

Lees ook: Marco Borsato doet boekje open over Anouk

Bron: Shownieuws, Q Music, Mattie & Wietze, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook