Grazia’s Horoscoop

Jouw week volgens de sterren? Lees mee!RAM 21 maart - 20 aprilWat je wilt: een keurig opgeruimd leven, waarin alles styl...

Lees ook

Jouw week volgens de sterren? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Wat je wilt: een keurig opgeruimd leven, waarin alles stylish verantwoord een plekje heeft – zowel in je hoofd als in je huis. Een beetje het Lauren Conrad-gevoel. Wat je bent: een gevalletje ‘doorgeslagen dochter van een rockster’, want orde is ver te zoeken. Begin in je hoofd, Ram. Leven à la Lauren komt later wel een keer.

STIER 21 april – 21 mei
Een diner, én een borrel, én een pizzakoerier, én een afhaalrondje, én dat-tentje-dat-ook-echt-uitgeprobeerd-moest worden… Je bent geen hamster, Stier, je kunt al dat eten niet in je wangzakken opslaan. Als je zo veel eet, weet je dat dat gevolgen heeft, en mag je daar later niet over klagen. Hooguit tegen een lantaarnpaal. In stilte.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
Mails versturen zonder bijlagen, vergaderingen inplannen op data waarop je helemaal niet beschikbaar bent… ja, jij gaat lekker op je werk, Tweeling. Kijk je uit dat je je baas niet per ongeluk cc’t in dat gossipmailtje dat je naar je collega wil sturen? Helemaal omdat je baas deze keer de hoofdrol speelt in de kantoorroddel van de week.

KREEFT 22 juni – 22 juli
Iemand die je al een tijd niet hebt gesproken vraagt om hulp en daar heb je gemengde gevoelens over. Hadden jullie ruzie? Je kunt het je niet herinneren. Advies: nachtje over slapen. Weet je het weer? En was het erg? Dan niets meer laten horen. Geen idee meer? Dan zal het wel meevallen. Good karma kweken kan nooit kwaad.

LEEUW 23 juli – 23 augustus
Deze week draait alles om de twee V’s: vakantie en vlinders. Geen vakantie met je lief op de planning staan? Dan is het hoog tijd om te boeken. Geen relatie? Há, dan moet je zéker een reisje plannen, die vlinders krijg je wel op je bestemming. (Tip: ga niet te ver weg, op-en-neer-reizen naar Australië voor je vakantieliefde is dúúr.)

MAAGD 24 augustus – 23 september
Zeg Maagd, is het geen tijd om je weer eens onder te dompelen in wat muzikaal geweld? Concertje pakken, festival plannen of – we roepen maar wat – een avondje karaoke met vriendinnen? Adele is al maanden uitverkocht en daar kun je chagrijnig over zijn, óf je blèrt gewoon zelf heel hard Hello door een microfoon. Zal d’r leren…

WEEGSCHAAL 23september – 22 oktober
En nu is het klaar met die cheap ass-lingeriesetjes die je al jaren hebt: jij gaat die borsten van je eens in een fatsoenlijke beha hangen. En met fatsoenlijk bedoelen we niet camelkleurig en corrigerend, maar kant en kinky. Ja, veel geld voor een minuscuul lapje stof. Zie het maar als een investering in je ondeugende glimlach.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Deze week staat weer eens in het teken van klagen over je werk. Iedereen die je spreekt krijgt het te horen: alles is stom daar en je collega’s nog het allermeest. Je voelt alleen weinig medeleven en snapt niet waarom. Nou Schorpioen, omdat dit de zóveelste keer is dat je in zo’n fase zit! Hup, op zoek naar wat nieuws jij. Maar echt.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Je bent deze week een beetje vatbaar voor griep en koutjes, dus stop een lading zakdoeken in je designerbag en houd neusspray paraat. Logisch nadenken Boogschutter, je hoeft niet te transformeren in Little Miss Smetvrees. Bovendien, best onbeschoft om meteen de sanitizer te pakken als je iemand een hand hebt gegeven.

STEENBOK 22 december – 20 januari
Je overweegt een berg boeken in de categorie Relaties voor Dummies te kopen, want je voelt dat je toe bent aan een update. Iemand leuk vinden, geen ruzie maken, trouw blijven: hoe doet een mens dat?! Laat je geld lekker op je bankrekening staan, Steenbok, de liefde is zoals-ie is. Enigszins onbegrijpelijk, maar daardoor wel zo leuk.

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Een rustig weekje leidt tot filosofische avonden op de bank. Superontspannend in eerste instantie, maar al snel heb je je leven aan gort geredeneerd. Niet zo goed voor de stemming, Waterman. Nog een fles wijn gaat de zaken niet oplossen, gewoon lekker een boek lezen en op tijd naar bed wel. Niet zo streng zijn voor jezelf.

VISSEN 20 februari – 20 maart
De zoektocht naar je eigen stijl is everlasting en je creditcard heeft het deze week zwaar te verduren. Maar Vis, denk je nou echt dat geluk in een pakketje wordt bezorgd? Je zoektocht naar een nieuwe look hangt samen met iets veel diepers en dat moet je zelf oplossen. Maar tot dat moment: je ziet er wel tóp uit de komende tijd.

Laatste nieuws

Zie ook