Grazia’s Oscar special ligt vanaf vandaag in de winkel!

Goedemorgen! Vandaag ligt er weer een kakelverse Grazia in de schappen en deze week is het all about theOscars.  He...

Lees ook

Goedemorgen! Vandaag ligt er weer een kakelverse Grazia in de schappen en deze week is het all about theOscars. Het awardseizoen is in volle gang, zo werden begin januari de People’s Choice Awards en Golden Globes uitgereikt en struinden de celebs over de rode loper van de Screen Actors Guild (SAG) Awards. Kort daarop volgenden de BAFTA’s, kort voor The British Academy Film Awards en deGrammy’s. Maar zondagavond was het de beurt aan de meest prestigieuze en felbegeerde filmprijs ter wereld, de Academy Awards ofwel de Oscars.

Hoewel Mad Max: Fury Road zes Oscars verzilverde, was Leonardo DiCaprio, die 22 jaar naar zijn eerste Oscarnominatie het gouden beeldje in de wacht sleepte, de échte winnaar van de avond. Hij had zelfs een vrouw om zijn overwinning mee te delen. Of eigenlijk: twee. In dit nummer lees je alle insen outsover hét Hollywoodevent.

Verder vroegen we Koen en Gigi, bekend van het programma Niet lullen maar poetsen,het hemd van het lijf en dat leverde hilarische antwoorden op. Actrice Abbey Hoes is on a roll.Ze is te zien in Dokter Deenen de bioscoopfilm Fissa.En vanaf 6 mei in het tweede seizoen van hitserie Zwarte Tulp.Hoog tijd dus om met dit aanstormend talent te kletsen.

Ook kom je alles te weten over de 10 duurste cosmetische ingrepen, de nieuwste hotspots en de allernieuwste modetrends. Natuurlijk lees je nog veel meer heerlijk showbizz-, fashion-, beauty- en lifestylenieuws, dus get it while its hot!

Laatste nieuws

Zie ook