Anouk onthult waarom ze foto’s van familie heeft verwijderd op social media

Onlangs haalde Anouk flink de bezem door haar Instagram-account door alle foto's met liefje Dominique en haar kinderen t...

Lees ook

Onlangs haalde Anouk flink de bezem door haar Instagram-account door alle foto’s met liefje Dominique en haar kinderen te verwijderen. De geruchten gingen dat er trouble in paradise was voor de tortelduifjes, maar niets is minder waar.

Verdwenen foto’s

Er bleven alleen foto’s van zichzelf, optredens en promotiemateriaal achter op social media. En één van haar katten, die mochten dan weer wel blijven. Maar waarom? De zangeres is nog steeds tot over haar oren verliefd op Dominique, dus van problemen is geen sprake. Haar verdwenen foto’s hebben een heel andere reden, vertelt ze aan Q-Music.

Racisme

Anouk was regelmatig slachtoffer van racistische opmerkingen, vertelt ze aan het radioprogramma. “Het ging echt te ver. Er zijn zoveel mongolen die het nodig vinden om op die foto’s te reageren.” Het gevolg was dat The Voice of Holland-coach de hele dag reacties aan het verwijderen was, zodat haar kinderen het niet zouden lezen. “Kijk, als ze het onder mijn hoofd zetten en ik zie iets heftigs staan dan haal ik het wel weg. Maar dan vind ik dat minder erg.”

Om haar familie te beschermen, heeft ze besloten voorlopig even afstand te doen van social media. “Ik heb paar keer op het punt gestaan om te stoppen met social media. Voorlopig plaats ik gewoon even niks meer.”

Zesde kindje

Anouk is moeder van vijf kinderen en in verwachting van de zesde. Zo heeft ze samen met Remon Stotijn zonen Benjamin Kingsley, Elijah Jeremiah en dochter Phoenix Ray. Samen met rapper Unorthodox kreeg ze zoon Jesiah Dox en basketballer Seraino Dalgliesh is de vader van haar jongste zoontje Sion Jethro. Daar komt nu een kindje met vriend Dominique Schemmekes bij.

Lees ook: Anouk: ‘Dit is eigenlijk nog een zwangerschap op mijn dikheid’

Bron: Nu.nl, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook