Britney Spears onherkenbaar op magazine cover

Afgelopen week kwam Britney Spears al onder vuur te staan door een kiekje van haar en Hillary Clinton die ze t...

Lees ook

Afgelopen week kwam Britney Spears al onder vuur te staan door een kiekje van haar en Hillary Clinton die ze trots op Instagram deelde. Op de foto van de ontmoeting is haar gezicht amper te herkennen. Botoxje teveel? Ook nu ze op de cover van V Magazine schittert, oogt ze tien jaar jonger.

Brit, is that you?

“Deze week in de schappen!!”, schrijft Britney vol trots bij een foto van het tijdschrift. Beroemde fotograaf Mario Testino maakte drie verschillende covers met de zangeres voor het honderdste nummer van het modemagazine. In een sexy body van Balmain, hoge kousen en speelse paardenstaart kijkt ze zwoel de camera in.

Opvallend is dat ze jaren jonger lijkt en zo uit haar Hit Me Baby One More Time tijd lijkt te komen. De reacties van haar fans zijn dan ook gemixt. “Zo veel photoshop. Zo veel”, “Wie is dit? Door de photoshop lijkt Brit net een vreemde” en “Dit is toch niet waar?” luiden een aantal reacties.

Back in shape

Britney Spears heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Nee, ze is flink aan het sporten geslagen en het resultaat is een sixpack waar je u tegen zegt. Op haar Instagram deelt de zangeres regelmatig kiekjes van haar killer body. Haar geheim? Veel yoga, dansen en fitness.

Lees ook: Betrapt! Britney Spears steelt foto

Bron: Instagram, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook