Deze Spice Girls-trend is helemaal terug van weggeweest

De 90's: we love them! In die tijd was er namelijk het leukste speelgoed, keken we de leukste televisieprogramma's en la...

Lees ook

De 90’s: we love them! In die tijd was er namelijk het leukste speelgoed, keken we de leukste televisieprogramma’s en laten we alle popsterren niet vergeten die boven ons bed hingen. Het is al weer 20 jaar geleden dat de Spice Girls doorbraken met hun hit Wannabe. De vijfkoppige meidengroep was mateloos populair en iedereen wilde eruit zien zoals zij. En zonder dat je dat door hebt, wil je dat nu nog steeds!

’90 Kids

Een paar jaar later keken we allemaal met afschuw terug naar de kleding die wij allemaal, en ook de Spice Girls, in die tijd droegen. Denk maar aan de platform schoenen, babydoll jurkjes, naveltruitjes, gekleurde zonnebrillen en knielaarzen. Nu hebben we de naveltruitjes (in de vorm van crop tops) en de kniehoge laarzen al terug zien komen in de mode, maar blijkt er nóg een nineties trend terug te zijn van weggeweest: De platform schoenen.

Mind your step

Ze zijn al gezien bij de Marc Jacobs fashionshow, maar ook Rihanna ontwierp een schoen voor Puma met een plateau eronder. En wat dacht je van de nieuwe, extra hoge K-Swiss sneaker? De platforms zijn ook al gezien op de catwalks van Gucci en Mulberry. Ben jij weer spontaan verliefd geworden op de platforms? Wij zetten de leukste alvast voor je op een rijtje!

Lees ook: SHOCKING: De waarheid achter de teksten van Spice Girl’s wannabe

Beeld: Getty

@gallery(1004517)

Laatste nieuws

Zie ook