Victoria Beckham in sportoutfit naar burgertent

Na alle geruchten over een slecht huwelijk was het hoog tijd voor Victoria Beckham om even lekker bij te tanken. Dat dee...

Lees ook

Na alle geruchten over een slecht huwelijk was het hoog tijd voor Victoria Beckham om even lekker bij te tanken. Dat deed ze in Londen met haar ouders en oudste zoon Brooklyn. Ze bezochten met zijn vieren Tommi’s Burger Joint.

Stiekem

Victoria, die goed op haar eetgewoontes let om in shape te blijven, kon een middagje burgers eten toch niet weerstaan. De familie probeerde zo onopvallend mogelijk de fastfoodketen te betreden, maar dat ging niet zo soepel als gehoopt. Een hoop gasten hadden de A-sterren al lang gespot en toverden de mobieltjes tevoorschijn om foto’s te maken. Die zie je hier.

Sporty Spice

Victoria was, in tegenstelling tot wat we van haar gewend zijn, heel casual gekleed: in een sportoutfit, bestaande uit een legging, losse top, bomberjack, sneakers en een pet. Zou ze van plan zijn geweest haar burger er meteen weer af te sporten? Eerder liet de ontwerper in een interview weten dat ze zeker zes of zeven keer per week in de sportschool te vinden is.

Lees ook: Heeft Victoria Beckham wel een linkerhand?

Bron: Dailymail.co.uk, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook