‘Meer details over huwelijksproblemen Beyoncé en Jay Z bekend’

Al enige tijd gaan er geruchten rond over de extreme huwelijksproblemen van Beyoncé en Jay Z. Een bron doet daar nog een...

Lees ook

Al enige tijd gaan er geruchten rond over de extreme huwelijksproblemen van Beyoncé en Jay Z. Een bron doet daar nog een schepje bovenop door heftige inside information te onthullen…

Mondje dicht

Volgens verschillende insiders vecht het stel over werkelijk alles en doen ze niet eens meer de moeite om het te verbergen. Zo schoot Beyoncé laatst compleet uit haar slof en schreeuwde in het openbaar naar haar man. Nu blijkt, volgens een bron van Life & Style magazine, dat er van schreeuwen geen sprake meer is. De twee zouden inmiddels helemaal niet meer met elkaar praten.

Ontwijken

De rapper brengt veel tijd door in de studio of bij vrienden om zijn vrouw te ontwijken. Beyoncé heeft geen idee waar haar man uithangt, omdat hij haar niet laat weten waar hij is, vertelt de insider. Niet heel erg, want ook Beyoncé zou haar ruimte nodig hebben. Er is maar één moment dat het stel wel met elkaar communiceert: als het hun 4-jarige dochter Blue ivy betreft.

Oorzaak

Inmiddels zijn er al veel verschillende oorzaken voor de huwelijksproblemen van Beyoncé en Jay-Z genoemd. Zo zou zijn affaire met Rihanna één van de redenen zijn. Een ander probleem zou het humeur van Beyoncé zijn. Er wordt beweerd dat ze door de vermeende zwangerschap van haar tweede kindje extreem humeurig is.

De grote vraag luidt nu: zullen ze vechten voor hun huwelijk, of zetten ze er een punt achter? De bron verwacht het laatste.

Lees ook: Meisje zegt bij Starbucks dat ze Beyoncé heet, barista reageert hilarisch

Bron: Hollywoodlife.com, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook