Ruzie tussen Teen Moms Jenelle en Kailyn loopt uit de hand

Teen Mom Farrah is niet de enige die graag uithaalt naar haar mede collega's. Teen Mom-sterren Jenelle, Kailyn en C...

Lees ook

Teen Mom Farrah is niet de enige die graag uithaalt naar haar mede collega’s. Teen Mom-sterren Jenelle, Kailyn en Chelsea kunnen er ook wat van… Een ruzie die begon tussen Jenelle en Chelsea, loopt compleet uit de hand.

Na-aper

Op 29 februari maakte Chelsea Houska bekend dat ze een eigen website gaat lanceren. Eerder dit jaar lanceerde Jenelle ook haar eigen website, ze vond daarom dat Chelsea haar na-aapte. In een reeks van -inmiddels verwijderde- tweets, besloot Jenelle er wat van te zeggen. “Monkey see monkey do…unreal” en “So over this show”, luidden de tweets van Jenelle over de website van Chelsea.

Groepsgevecht

Ook Kailyn besloot er wat van te zeggen en nam het op voor haar vriendin Chelsea. “Ze zeggen dat na-apen de beste vorm van een compliment is. Het is ook een compliment als iemand denkt dat je hen na-aapt. Sorry schat, maar nee” en “Ik heb al jááren een website. Betekent dat dat jij mij kopieert? #getoveryourself”, tweette Kailyn naar Jenelle , waarop Jenelle flink uit haar plaat gaat en van zich afbijt.

Skincare-lijn

De woede van Jenelle is niet alleen gebaseerd op de website die Chelsea gaat lanceren, ook op een eventuele skincare-lijn. Jenelle is namelijk al enige tijd bezig met het ontwikkelen van een lijn met skincareproducten. Nu zou Chelsea ook diezelfde persoon als waar Jenelle zaken mee doet, benaderd hebben in de hoop zélf ook een lijn te kunnen lanceren. Nadat Jenelle haar ongenoegen over dit alles uitsprak, werd ze overspoeld door reacties van Chelsea fans en fans van de Teen Mom show. Ook Chelsea stuurde weer een tweet de wereld in met onder andere de tekst dat Jenelle alsnog niet origineel is.

Haat

Er is duidelijk een heleboel haat onder de Teen Mom collega’s. Geen van de dames praat nog met elkaar. Als ze samen bij de show zitten, spreken ze ook niet. Veel haat zou voortkomen uit pure jaloezie.

Lees ook: Déze Teen Mom wordt beschuldigd van het drinken van alcohol tijdens zwangerschap

Bron: Radaronline.com, Beeld: Teen Mom, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook