Verdwijnt déze Geordie Shore-ster achter de tralies?

Uhoh, slecht nieuws voor Charlotte Crosby. De Geordie Shore wild child is begin dit jaar, na een avo...

Lees ook

Uhoh, slecht nieuws voor Charlotte Crosby. De Geordie Shore wild child is begin dit jaar, na een avondje stappen, aanhouden wegens rijden onder invloed. Volgens de politie slingerde de 25-jarige met haar Range Rover over de weg en reed ze veel sneller dan de toegestane snelheid.

Dink and drive

Een woordvoerder van de politie bevestigt aan Mirror Celebs dat de realityster werd aangehouden wegens een snelheidsovertreding en dat ze rook naar alcohol. Het is overigens niet de eerste keer dat de realityster werd aangehouden. In 2012 kreeg Charlotte een rijontzegging van 18 maanden en een boete van 250 pond, omdat ze ook onder invloed reed én twee keer zo hard reed dan de toegestane snelheid. Later bood ze haar excuses aan voor het incident: “Het was heel dom en roekeloos om te doen. Ik heb mezelf teleurgesteld. Het zal niet meer gebeuren.”

Kapot van

Een bron dichtbij de ster zei: “Ze is er kapot van. Om één keer onder invloed te rijden is ongelooflijk dom, maar om het twee keer te doen, is te gek voor woorden. Ze had iemand dood kunnen rijden, of zelf een ernstig ongeluk kunnen krijgen.” We weten allemaal dat Charlotte de braafste niet is, maar volgens de insiders is ze er kapot van. “Charlotte probeerde al haar fouten achter zich te laten en met een schone lei te beginnen. Dit zou alles wat ze heeft bereikt in gevaar kunnen brengen, want de Geordie Shore producers zijn woedend. Ze hoopt dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost, zodat ze verder kan gaan met haar leven.”. Crosby moet op 11 maart voorkomen in Newcastle’s rechtbank.

Charlotte is overigens niet de enige Geordie die in opspraak kwam. Kort geleden dook er een video van haar liefje Gary -Gaz- Beadle op waar hij een wit goedje van een sleutel snoof. Daar lees je HIER meer over.

Lees ook: Charlotte Crosby doet een Kim Kardashian

Bron: Mirror UK, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook