Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 5 maart en zondag 6 maart 2016.

Pablo Lücker expositie

Op zondag 6 maart exposeert de Nederlandse kunstenaar Pablo Lücker zijn kleurrijke werk tijdens W Sunday Social in het W Hotel te Amsterdam. W Sunday Social bestaat uit een serie zondagmiddag sessies die Pablo mag aftrappen. Dat doet hij met veel kleur, bijzondere objecten en doeken, een dynamische fotomuur en live body art optredens. Pablo, die niet alleen kunstenaar, maar ook DJ is, haalt zijn inspiratie uit het bewogen leven.

Waar: W Hotel Amsterdam
Wanneer: Zondag 6 maart

Costes sample sale

Hou je meer van fashion en shoppen dan van kunst? Dan is de Costes sample sale iets voor jou. Op 4 en 5 maart wordt de eerste sample sale van het merk gehouden. Voor een bedrag van €5 koop je een ticket, waarmee je meteen €10 shoptegoed hebt. De kledingprijzen zullen variëren van €5 tot €30.

Waar: Wicked grounds, Amsterdam
Wanneer: vrijdag 4 en zaterdag 5 maart

Excellent Wonen & Leven Beurs

Ben je bezig met het (opnieuw) inrichten van je optrekje en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Of hou je gewoon van een middagje rondneuzen op een beurs? Dan is de Excellent Wonen & Leven Beurs de perfecte locatie. Op de beurs vind je een ruim aanbod van design, lifestyle, kunst en nog veel meer. Er is ook een Ladies Night met extra’s, zoals een veiling en workshops. Vanaf €15 heb je een ticket.

Waar: Beursgebouw Eindhoven
Wanneer: Donderdag 3 maar tot en met zondag 6 maart

Het allereerste Nutella festival
Nutella-lovers opgelet! Save the date, want op 16 juli wordt het Stadspodium in Amsterdam omgetoverd tot een Nutella-walhalla. Je leest het goed, het allereerste Nutella festival van Europa is een feit. Geïnspireerd door De Parade en De Rollende Keukens, is het Nutella festival de place to be deze zomer. Niet zo’n fan van de hazelnootpasta? Niet getreurd je vindt er meerdere foodtrucks die etenswaren zónder Nutella verkopen en ook de hartige foodie vindt er wat lekkers. Ben jij erbij? Meld je dan nu aan op de officiële Facebookpagina!

Waar: Het Stadspodium terrein, Turbinestraat 12 in Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 16 juli van 11:00 tot 23:00

Kaarten zijn nu al beschikbaar op http://nutellafestival.com/!
Early bird kaartjes kosten €8, normale kaartjes €10 en de laatkomers betalen €12.

Bron: Wattedoenin.nl, Beeld: Istockphoto, Excellent Wonen & Leven Beurs

Laatste nieuws

Zie ook