Wat deze vrouw, na haar bevalling, over haar man ontdekte…

De 24-jarige Heather McGillion uit Renfrewshire, Schotland dacht dat ze de liefde van haar leven had gevonden op de Domi...

Lees ook

De 24-jarige Heather McGillion uit Renfrewshire, Schotland dacht dat ze de liefde van haar leven had gevonden op de Dominicaanse Republiek. Toen ze zwanger van hem raakte, kon haar geluk niet op. Tot ze kort na de bevalling tot een schrikbarende ontdekking kwam.

Baby

Heather werkte in een hotel op de Dominicaanse Republiek, waar ze onderdeel was van het animatieteam. Het duurde niet lang voor ze viel voor de charmes van haar collega Adonis. Na een jaar gedatet te hebben, vonden ze het tijd voor de volgende stap: een kind. Haar zwangerschap ging niet zonder slag of stoot en door de vele compilaties koos Heather ervoor om te bevallen in Schotland. Haar lief Adonis kon niet met haar mee, omdat hij een probleem had met zijn visum. Althans, dat beweerde hij. Ze verwelkomde haar zoon Diego, maar haar babygeluk was van korte duur.

Daar komt de.. wait what?!

“Van een vriend kreeg ik op Facebook een foto te zien waarop Adonis een andere vrouw, die een trouwjurk aanhad, in zijn armen droeg. Ik begreep er niets van. Hoe langer ik erover nadacht, hoe absurder het werd. We hadden elkaar maar een paar weken niet gezien, in die korte tijd kon hij toch geen huwelijk op poten gezet hebben?”

Nadat Heather enigszins was bekomen van de schrik, begon er een belletje te rinkelen toen ze nogmaals naar de foto’s keek. “Het moest even doordringen, maar ik kende die vrouw op de foto. Dat was Julia, een Duitse toeriste die ruim een jaar geleden in ons hotel logeerde. Zij en Adonis stuurden elkaar weleens Facebook-berichtjes. Volgens hem betekende het niets en was het niets seksueels, maar ik voelde me er toch niet goed bij. Adonis verzekerde mij dat er niets aan de hand was en toen ik zwanger werd, ging dat helemaal uit mijn gedachten.”Kokend van woede belde de 24-jarige met haar Dominicaanse lief. “Ik vroeg hem wat die trouwjurk te betekenen had. Na een korte stilte bood hij zijn excuses aan. Ik legde de telefoon neer en ben in tranen uitgebarsten.”

Geen toeval

Later ontdekte Heather dat Adonis al maandenlang een verhouding hadden en elkaar regelmatig in een ander hotel ontmoetten. Dat ze trouwden net op het moment dat Heather in Schotland zat, bleek daarom geen toeval, de twee hadden de bruiloft al helemaal gepland.

Ondanks de gruwelijke ontdekking, is ze toch teruggegaan om Adonis op te zoeken. “Ondanks alles wil ik dat Diego een papa heeft. Ze zien elkaar geregeld, maar voor mij is het lastig. Ik voel me zo stom omdat ik hem vertrouwd heb, maar nooit heb ik iets vreemds aan hem gemerkt. Hij heeft me als een koningin behandeld”, aldus Heather. “Hij was zo blij met onze baby. Ik kan nog altijd niet geloven wat mij overkomen is. Adonis liet me geloven dat hij voor eeuwig bij mij wilde zijn. Maar terwijl ik beviel van zijn baby is hij met iemand anders getrouwd.”

Bron: DailyMail, Beeld: iStockphoto, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook