Anouk doet boekje open over alle ellende bij The Voice

Anouk is alle roddels en geruchten zat. Het gevolg is dat ze steeds vaker van zich laat horen, zodat in ieder geval de w...

Lees ook

Anouk is alle roddels en geruchten zat. Het gevolg is dat ze steeds vaker van zich laat horen, zodat in ieder geval de waarheid aan het licht komt. Onlangs onthulde ze waarom ze haar familiefoto’s van social media heeft verwijderd, deed ze een boekje open over haar toegenomen gewicht en nu is haar ‘ruzie’ met collega Marco Borsato en alle andere The Voice ellende aan de beurt.

Haat-reacties

Afgelopen seizoen maakte Anouk deel uit van The Voice of Holland familie. Ze bemachtigde een plekje in de rode stoel naast Ali B, Miss Montreal en Marco Borsato. Helaas pakte het avontuur niet uit zoals ze verwacht had. Vooral met alle haat-reacties die ze naar haar hoofd kreeg geslingerd, had ze veel moeite. “Het was heftiger dan ik had verwacht. Vooral door alles er omheen. Ik had wel verwacht dat er haters zouden zijn, maar dat het zo erg was, had ik niet zien aankomen”, vertelt ze aan Metro.

Ruzie met Marco

Haar vermeende ruzie met Marco Borsato werd ook een heel ding in de media. “Dat was één bak ellende natuurlijk, haha. Die arme man! Hij zal wel gebaald hebben dat-ie er niet een seizoen eerder is uitgegaan”, lacht ze. “Er was eerst helemaal niks aan de hand tussen ons en inééns was er iets. Er werd iets gecreëerd en de media gingen er mee aan de haal. Dat werd zo’n raar gebeuren.”

Niet alleen met Marco, maar ook met de rest van de crew zouden problemen ontstaan zijn. “In het begin was er ook gedoe met de makers van het programma. Om de seconde kwam er iemand naar me toe en zei: doe even dit, doe even dat, je moet zo staan, doe even je hand zo boven de knop. Tot het moment dat ik zei: weet je wat? Neem al het geld terug en zoek een ander, ik trek dit niet meer. Vanaf dat moment heeft er niemand meer bij mijn stoel gestaan, haha”, laat Anouk weten.

Als een vis uit het water

De zangeres begon te twijfelen of ze wel geschikt was voor het programma. “Ze nemen heel veel op en zenden een klein beetje uit. Soms waren er shows waarin ik enorm had gelachen, maar dan zag je dat niet. Ze maakten een oude zuurpruim van me, terwijl ik dat helemaal niet ben. Kijk, ik juich gewoon niet voor alles, ik weet heel goed wat ik wel en niet goed vind. Ik kan niets met mensen die geen mening hebben”, legt ze uit. “Tot aan de laatste uitzending voelde ik me als een vis uit het water. Ik heb geen enkele keer gedacht: hier voel ik me thuis”, biecht ze op.

Volgende seizoen

Ondanks haar zwangerschap en alle tegenslagen, is Anouk toch van de partij het komende seizoen. “Nu ga ik er anders in. Ik weet wat ik kan verwachten. En doordat Guus (Meeuwis) erbij komt, wordt de energie in de jury weer even anders. Een onwijs aardige gozer, maar ik weet natuurlijk niet wat voor rol hij krijgt toebedeeld.”

Maar, haar bevalling zou best eens voor problemen kunnen zorgen tijdens de opnames. “Dat is nog wel een dingetje. Het zou kunnen dat ik de eerste aflevering nog niet op de stoel zit. Nee, daar zijn ze niet zo blij mee.”

Onlangs verwijderde Anouk om een schokkende reden alle foto’s van haar kinderen van social media. Je leest het hier.

Lees ook: Anouk reageert op uit de hand gelopen opmerking

Bron: Metro.nl, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook