Gespot! Victoria Beckham op lichtgevende gympen

Je moet hééél lang zoeken om een foto van Victoria Beckham te vinden zonder haar geliefde hakken. De altijd stijlvolle V...

Lees ook

Je moet hééél lang zoeken om een foto van Victoria Beckham te vinden zonder haar geliefde hakken. De altijd stijlvolle Vic laat haar puntige vrienden verrassend genoeg steeds vaker liggen voor een paar comfortabele sneakers. En niet zomaar een paar!

Saturday night fever

De laatste tijd werd Victoria al gespot met witte sneakers en ook met loafers aan haar voeten. Verrassend, want we kennen haar niet anders dan op torenhoge hakken. Want: Fashion. Ze deelde nu echter een foto van een paar héle speciale sneakers op haar Instagram. Namelijk lichtgevende! Wat?! Die willen we hebben!

Disco Doll

Bij de foto schrijft de ontwerpster: “Saturday night fever!” Nou dat is het zeker! Wij van Grazia gingen op zoek, zodat jij ook zo’n kek paar lichtgevende sneakers kunt vinden. Want hé, schoenen met lichtjes zijn écht niet alleen cool als je op de basisschool zit. We hebben ze voor het gemak even voor je op een rijtje gezet, zodat je ze ook kunt shoppen!

Lees ook: Victoria Beckham in sportoutfit naar burgertent

Bron: Instagram, Beeld: Instagram, Getty

@gallery(1004615)

Laatste nieuws

Zie ook