Deze kleuter gaat viral vanwege zijn wáánzinnige kapsel

Tegenwoordig zijn er steeds meer kinderen die met hun knappe koppies het hele internet over gaan. Zo tekende de 10-jarig...

Lees ook

Tegenwoordig zijn er steeds meer kinderen die met hun knappe koppies het hele internet over gaan. Zo tekende de 10-jarige Kristina Pimenova haar eerste modellencontract én werd op het internet uitgeroepen tot het mooiste meisje van de wereld. Nu krijgt Kristina gezelschap van een stoere kleuter die we allemaal willen kennen.

Farouk James

Farouk James is pas 4 jaar oud, maar wordt nu al herkend op straat. Het jongetje heeft een énorme bos krullen op zijn hoofd zitten en dat levert hem vele leuke kiekjes op. Deze foto’s worden regelmatig gedeeld door zijn moeder op zijn Instagram-account, waar hij al goed is voor meer dan 70 duizend volgers.

Succesnummer

Met zijn te gekke afro heeft Farouk al verschillende modellenopdrachten binnengesleept en hij poseert voor verschillende kindermerken. Hij heeft afgelopen week zelfs op de catwalk gelopen tijdens London Fashion Week. Na zijn succes is zijn moeder filmpjes op YouTube gaan maken, waarin ze laat zien hoe je dit fantastische kapsel bij je kind kunt maken.Love it!

Lees ook: De schrikbarende transformatie van Rico uit Hannah Montana

Bron: Daily Mail, Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook