Sanne Vogel over haar nieuwe vlam

Sinds een half jaar heeft Sanne Vogel (31) een goed verborgen gehouden, nieuwe vlam in haar leven: de charmante, goedgeb...

Sinds een half jaar heeft Sanne Vogel (31) een goed verborgen gehouden, nieuwe vlam in haar leven: de charmante, goedgebekte rechtenstudent Melchior Schimmel.

Toyboy

“Hij is 25, dus in het begin grapte ik: ‘Jij bent gewoon mijn toyboy'”, vertelt de succesvolle Brasserie Valentijn-regisseuse. “Eigenlijk merk ik niets van het leeftijdsverschil, behalve dat hij nog studeert. Ach, wat maakt het eigenlijk uit dat hij jonger is. Hij is zo oprecht, open en vrolijk, zonder extra lagen of maskers. Ik kan enorm met hem lachen en we hebben het alleen maar fijn samen.”

Slippertje

De actrice was de afgelopen jaren flink aan het tobben met de mannen in haar leven. Na de breuk met haar jeugdliefje Wouter Zweers (na een slippertje van Sanne in NYC) werd ze door Gigi Ravelli gekoppeld aan ‘kakker’ Edward-Jan Stutterheim. De woorden huisje-boompje-baby vielen al rap, maar hun romance sneuvelde na een paar maanden om onbekende redenen.

Relaxed

Bij Melchior vindt ze rust. “In het verleden heb ik van die moeilijke, ingewikkelde relaties gehad. Ik dacht dat ik zelf hartstikke gecompliceerd was in de liefde, maar dat is helemaal niet zo. Bij hem gaat alles relaxed.” Zo relaxed dat het stel al min of meer samenwoont.

Het hele verhaal lezen? Check de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt!

Tekst: Anette de Vries, beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws