De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kendall Jenner slaat paparazzi tijdens een avondje uit met Gigi Hadid

WOW! Een avondje uit met haar vriendin Gigi liep voor Kendall iets anders af dan ze hoopte. De modellen verlieten een afterparty van de fashionweek, maar er stonden honderden mensen die hun weg naar de auto versperden. Kendall was de drukte kennelijk zat, want er zijn beelden opgedoken dat Kendall een flinke klap uitdeelt aan een paparazzo. Op de foto’s is een hele boze Kendall te zien die zich in een mensenchaos begeeft. Bekijk de foto HIER.

Khloe Kardashian is woest op Lamar Odom

Volgens bronnen is Khloe woest op Lamar omdat hij om zou gaan met verkeerde vrienden. Lamar zit op het moment midden in zijn herstel, en Khloe wil niet dat iemand zijn herstel in de weg staat. Ze maakt zich zorgen dat zijn vrienden een verkeerde invloed op hem hebben, waardoor hij weer terugvalt in zijn oude gedrag. In oktober is hij namelijk bijna dood gegaan vanwege zijn drugsgebruik. Lamar zou tegen Khloe gezegd hebben dat ze zich niet druk hoeft te maken, maar dat doet ze wel. En dat is niet zo gek, want Lamar’s twee beste vrienden, Jamie Sangouthai en Bobby Heyward, zijn beiden overleden door het gebruik van heroïne.

De mogelijke baby van Rob Kardashian en Blac Chyna heeft zelfs al een naam gekregen

Eerder deze week kwamen we al met het gerucht dat Blac Chyna zwanger zou zijn van Rob Kardashian. Mocht dit het geval zijn, dan lijkt het erop dat ze zelfs al een naam hebben verzonnen voor het kleintje. De twee daten pas een maand, maar lijken al erg zeker van hun zaak te zijn. Volgens bronnen zal het stel hun kindje “Robert” noemen. Net als Rob zelf, en zijn overleden vader, die ook Robert heette. Rob zou erg trots zijn om de naam van zijn vader door te mogen geven aan de volgende generatie Kardashian’s.

Scott Disick laat zijn vrouwelijke gezelschap geheimhoudingsovereenkomsten tekenen

Scott is al een tijdje uitbundig aan het vieren dat hij vrijgezel is. De ex van Kourtney Kardashian is nu weer feestend gespot in Mexico, en daar was hij niet alleen. Hoewel hij wel vaker met vrouwen wordt gespot, weten we nooit wie die vrouwen zijn. Dat zou nog wel eens kunnen komen omdat hij de vrouwen met wie hij omgaat geheimhoudingsovereenkomsten laat tekenen voor hij met ze op stap gaat. Zijn vakantie in Mexico is echter niet uit de publiciteit gebleven, want Entertainment Tonight heeft foto’s onthuld waarop Scott op het strand ligt met wat vrouwen. Volgens een bron hebben meerdere vrouwen het contract moeten tekenen, én hun telefoons moeten inleveren bij de deur. Er mogen namelijk absolúút geen beelden van een dronken Scott openbaar verschijnen, want dan mag hij zijn drie kinderen niet meer zien.

Bron: RTL Nieuws, Hollywood Life, Beeld: Getty, Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook