Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Kristen Steward verliefd op Franse zangeres

De Twilight-actrice zou dolverliefd zijn gespot op de straten van Los Angeles met haar nieuwe vriendin. Dit zou de Franse zangeres Soko zijn. Een fotograaf legde het stel vast op de gevoelige plaat. Voor de Fransen is dit geweldig nieuws, en ze doen dan ook niets anders dan over de bekende liefde van hun ster praten.

Kristen had tot afgelopen herfst een relatie met haar voormalig assistente Alicia Cargile. Dit was de eerste relatie die ze had nadat haar relatie met acteur Robert Pattinson op de klippen liep. Dit kwam omdat Kristen hem had bedrogen met regisseur Rupert Sanders.

Gwyneth Paltrow ziet haar ex Chris Martin als haar broer

Gwyneth heeft tegenwoordig zo’n goede band met haar ex Chris Martin, dat ze hem als haar broer is gaan zien. Tegen het Amerikaanse Today zegt de actrice: “We trekken veel met elkaar op. We zijn een familie, ook al hebben we geen relatie met elkaar. We zijn een familie voor onze kinderen.”

Ze vieren bijvoorbeeld samen de feestdagen, en toen Chris met zijn band Coldplay optrede bij de Super Bowl, waren Gwyneth en de kinderen erbij om hen aan te moedigen. “De kinderen waren ontzettend trots op hun vader”.

Het stel ging in maart 2014 uit elkaar. Ze trouwden in 2003 en hebben twee kinderen: Apple en Moses.

Bobby Brown niet blij met openbaar maken van autopsierapport van dochter Bobbi Kristina

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat de dochter van Whitney Houston en Bobby Brown is overleden aan een combinatie van drugs en verstikking. Haar vader, Brown, is absoluut niet blij dat deze gegevens openbaar zijn gemaakt. En dat allemaal ook nog eens op haar geboortedag. In een verklaring zegt hij: “Het is onthutsend voor mij dat nieuwsbedrijven het autopsierapport van mijn dochter willen bemachtigen nog voordat iemand terecht heeft gestaan voor haar dood. Bid alstublieft voor mijn familie.”

De nabestaanden houden de toenmalige vriend van Bobbi Kristina, Nick Gordon, verantwoordelijk voor haar dood. Hijzelf ontkent alles. De advocaat van Brown reageert: ”Gisteren zijn we geïnformeerd dat het autopsierapport openbaar zou worden op verzoek van twee nieuwsbedrijven. Hoewel deze actie verwarrend is, gaan we door met onze civiele rechtszaak en blijven we ons inspannen voor het strafrechtelijk onderzoek”

Op 31 januari 2015 werd Bobbi bewusteloos in bad aangetroffen door haar vriend. Ze werd direct naar het ziekenhuis gebracht, waar ze de maanden daarop in een coma lag. Haar toestand verslechterde continu. Eind juni 2015 besloot haar familie te stoppen met haar behandeling. Sindsdien lag ze in een hospice, maar eind juli overleed ze.

Bron: RTL Nieuws, Telegraaf, Nu.nl, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook