Teen mom Farrah onthult schokkende details over verkrachting

Dat Teen Mom Farrah Abraham geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken,weten we inmiddels. Zo slo...

Lees ook

Dat Teen Mom Farrah Abraham geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken,weten we inmiddels. Zo sloeg ze er op de set van Teen Mom OG op los, is ze al maanden in conflict met niemand minder dan Nicki Minaj én haalt ze regelmatig uit naar de andere Teen Moms. Nu lijkt Farrah echter onderdeel te zijn van een verkrachting, en dat is haar niet in de koude kleren gaan zitten.

Uber

In een podcast met de naam Farrah & Friends liet de 24-jarige reality-ster weten dat ze na een work-out op de late avond bijna is verkracht door de chauffeur van een Uber-taxi. Ook vertelt ze hoe haar knipperlichtrelatie Simon Saran haar kwam redden om 2 uur ’s nachts in het New Yorkse Long Island. “Mijn vriend gooide de chauffeur tegen het raam van de auto, die bijna brak. De politie was al gebeld”. De verkrachting was nog niet het einde van de reeks ellendige gebeurtenissen, gaat Farrah verder. “Hij rende achter me aan en de politie riep: “Je valt haar lastig!” en ik zei: “Ik zei het toch”.”

Farrah haalde ook de aanrandingszaak van Kesha aan, die voor Sony moet blijven werken, ook al zegt ze aangerand te zijn door haar producer Dr. Luke. Abraham zegt: “Is het echt nodig om het allemaal zo ver te laten komen? Hier is de grens.”

Lees ook: Kendall Jenner dist Farrah Abraham

Bron: Radar Online, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook