Dit zijn de 3 redenen dat mannen zo vaak aan hun zaakje zitten

Is het jou ook wel eens opgevallen dat mannen regelmatig aan hun zaakje zitten te friemelen? Bah! Toch blijkt het dat ze...

Lees ook

Is het jou ook wel eens opgevallen dat mannen regelmatig aan hun zaakje zitten te friemelen? Bah! Toch blijkt het dat ze hier een aantal héle goede redenen voor hebben. Heb jij ook altijd al willen weten waarom ze dit in hemelsnaam doen? Nou, hierom:

Dat verklaart alles

1. Het is lekker warm

De lichaamstemperatuur is ongeveer 37 graden, maar de ballen zijn kouder omdat ze buiten het lichaam hangen. Dit is omdat het zaad van betere kwaliteit is als het wat kouder is dat lichaamstemperatuur. Maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat iedereen koude ballen fijn vindt! Mannen vinden het heerlijk om met hun warme handen hun zaakje op te warmen. Tja, geef ze eens ongelijk…

2. Om kalm te worden

Door over bepaalde lichaamsdelen te wrijven, komt er een bepaalde, rustgevende stof vrij. Dit gebeurt ook wanneer ze over hun zaakje wrijven. Goed om te weten.

3. Het geeft ze een veilig gevoel

Als een man ontspannen is, is het voor hem de uitgelezen kans om eens even lekker met zijn hand in zijn broek te gaan. Hij voelt zich dan veilig en beschermd. We moeten ze maar even laten dan, op hun veilige momentje?

Lees ook:

Bron: Cosmopolitan, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook