Ophef over ‘extreem veel’ make-up Josje

Als je aan K3 denkt, dan denk je al snel aan regenboog jurkjes en glitters. Maar Josje heeft die reputatie al lang weten...

Lees ook

Als je aan K3 denkt, dan denk je al snel aan regenboog jurkjes en glitters. Maar Josje heeft die reputatie al lang weten te veranderen. De zangeres showt regelmatig een nieuwe, gewaagde look en geeft zichzelf letterlijk steeds meer bloot op social media. En ook dit keer weet ze haar fans te shockeren.

Extreme look

Via Instagram deelde Josje een kiekje waarop te zien is dat ze voor een hele extreme make-up look is gegaan. ‘@karima_mettioui is weer lekker bezig deze morgen’, schreef de voormalig K3-zangeres erbij. Enne, haar fans waren daar niet bepaald blij mee! “Travestiet”, “Sorry, maar vind je dat echt mooi?” en “Wow, ik herken je gewoon niet meer” zijn slechts enkele reacties op de foto.

Jammer genoeg leken deze volgers niet te begrijpen dat het maar een grapje was… De extreme make-up was namelijk het resultaat van een filter op snapchat, waarmee je jezelf op verschillende manieren kan transformeren. Oeps!

Lees ook: Josje Huisman probeert drugs voor televisieprogramma

Beeld: Instagram, Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook