Vrouw doet bizarre ontdekking tijdens zoektocht naar moeder

Jenny Thomas werd veertig jaar geleden afgestaan ter adoptie. Op jonge leeftijd kwam ze daar al achter en naarmate ze ou...

Lees ook

Jenny Thomas werd veertig jaar geleden afgestaan ter adoptie. Op jonge leeftijd kwam ze daar al achter en naarmate ze ouder werd, ging ze steeds intensiever op zoek naar haar biologische moeder. Maar na een zoektocht van maar liefst 15 jaar had ze haar nog steeds niet gevonden. Daarom schakelde ze de hulp van TLC in en zette haar zoektocht in het tv-programma ‘Long Lost Family’ voort. En daar deed ze een hele bizarre ontdekking…

Bizarre ontdekking

Wat bleek? Jenny kende haar biologische moeder, Nita Valdez, al ruim tien jaar! De twee werkten in hetzelfde ziekenhuis, waar Nita patiënten vervoerde. Wanneer een patiënt naar een andere afdeling gebracht moest worden, spraken ze wel even met elkaar. “Onze relatie bleef altijd professioneel”, laat Jenny weten.

Adoptie

Nita Valdez raakte zwanger toen ze pas 17 jaar oud was. Als dochter van een dominee kon ze op weinig steun rekenen, waardoor ze haar dochtertje na de bevalling afstond voor adoptie.

Het weerzien tussen moeder en dochter was dan ook heftig. “Heftig, dat kan je wel zeggen. Ik was in schok. Dit had ik in geen duizend jaar verwacht”, aldus Jenny.

Lees ook: Bizar! Moeder (33) wordt verward met 14-jarige dochter

Bron: HLN, Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook