De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Khloé Kardashian grapt over camel toe

Khloé Kardashian is meerdere malen gespot met een ‘camel toe’. En hoewel veel mensen dat vrij gênant zouden vinden, kan zij er wel om lachen. “There’s no hiding it: I have a puffy p—y, people!!! Ain’t no shame in the came toe game, LOL. Die van mij heeft een naam: Camille the Camel! Ze steelt de show wanneer ik een strakke broek draag, dus moest ik haar top fashion momenten laten zien, haha. Geef me een pauze, mensen! Mode hoeft niet altijd zo serieus te zijn!”, schrijft ze op haar blog.

Zijn Rob Kardashian en Blac Chyna uit elkaar?

Het lijkt erop dat Rob Kardashian en Blac Chyna uit elkaar zijn. Rob heeft vandaag alle foto’s van zijn Instagram-account verwijderd en kort daarna deelde Blac een post met een quote die over een break up lijkt te gaan. En daar blijft het niet bij. Een bron bevestigde aan Us Weekly dat de twee uit elkaar zijn, maar liet ook weten dat het niet voor altijd hoeft te zijn.

Kylie deelt make-uploze selfie

We zien Kylie Jenner meestal met een flinke laag make-up, maar dit keer besloot ze daar verandering in te brengen. De Keeping Up With The Kardashians-ster deelde via Instagram een foto van zichzelf zonder alle plamuur en ze zietg er echt fan-tas-tisch uit! Bekijk ‘m hieronder:

Bron: Us Weekly, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook