Nog een kindje voor Chantal Janzen?

Chantal Janzen heeft in een interview met Shownieuws een bijzondere uitspraak gedaan. Ze zou het namelijk best zien zitt...

Lees ook

Chantal Janzen heeft in een interview met Shownieuws een bijzondere uitspraak gedaan. Ze zou het namelijk best zien zitten om haar gezin uit te breiden.

Kindje erbij?

Het zou zomaar eens kunnen dat Chantal binnen een paar jaar weer moeder is. “Over een jaar of één, twee, hebben we een hond, een konijn óf een kind. Er kan nog van alles gebeuren. Ik ben er wel mee bezig. Wil ik dat weer of niet? Daar ben ik eerlijk gezegd nog niet uit”, zegt ze over een eventuele kinderwens.

De 37-jarige presentatrice en haar man Marco hebben al een groot gezin met vier kinderen. Samen hebben ze 7-jarige zoontje James en uit een eerdere relatie heeft Marco drie kinderen genaamd Esmée, Isaa en Zion.

Professionele hulp

Het moge duidelijk zijn dat Chantal weer beter in haar vel zit. Eerder dit jaar liet ze weten professionele hulp gezocht te hebben. Ze had het zo druk, dat ze door de bomen het bos niet meer zag. Ze kon gewoon niet meer zo veel hebben. “Ik voelde me zo klein en kwetsbaar, dat ik het liefst met een bivakmuts in een hol was gekropen. Dus ben ik met iemand aan het praten, professioneel dus. Dat helpt”, vertelde ze toen.

Lees ook: Chantal Janzen veroorzaakt social media war

Bron: Telegraaf.nl, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook