Duitse media: Koningin Máxima is in verwachting

De Koninklijke familie is nog maar net terug van wintersport en de roddels stromen al binnen. Maar Duitse media komen me...

Lees ook

De Koninklijke familie is nog maar net terug van wintersport en de roddels stromen al binnen. Maar Duitse media komen met een wel erg opvallend gerucht: koningin Máxima zou in verwachting zijn.

Tweeling

Volgens het Duitse Echo der Frau is Máxima in blijde verwachting van haar vierde kind. Niet alleen beweert het blad dat onze koningin zwanger is, ze zou zelfs een tweeling verwachten. Op de cover van het magazine is het koninklijke echtpaar vrolijk afgebeeld en luidt de enorme kop: “Hun tweeling is gezond en vrolijk”.

Waar de geruchten vandaan komen? Echo der Frau ziet de ruimvallende outfits, de platte schoenen en Máxima’s stralende lach als hét bewijs. Hmmm…

Geruchtenmolen

Het is niet de eerste keer dat de buitenlandse media over een zwangerschap van de koningin schrijven. In december vorig jaar beweerde het Oostenrijkse blad Neue Post ook al dat Máxima een vierde kindje verwachtte met koning Willem-Alexander. Het magazine claimde zelfs dat ze het geslacht al wisten.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben al drie mooie dochters: Amalia (12), Alexia (10) en Ariane (8).

Lees ook: Zien: De prinsesjes onderbreken de ski-pret voor jaarlijkse fotosessie

Bron: Show.nl, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook