De nieuwe look van Michiel Huisman

Michiel Huisman kun je uittekenen met een volle haardos en een heerlijke scruffy baard, maar de acteur deelde...

Lees ook

Michiel Huisman kun je uittekenen met een volle haardos en een heerlijke scruffy baard, maar de acteur deelde dit weekend op Instagram een foto en zelfs wij moesten twee keer knipperen. Michiel ben jij dat écht?

Shaved selfie sunday

Huisman speelt een hoofdrol in de nieuwe Amerikaanse tv-serie Harley And The Davidsons, over het ontstaan van motormerk Harley-Davidson die tegen het einde van dit jaar op Discovery in première gaat. De Nederlandse Game of Thrones-acteur speelt de rol van mede-oprichter Walter Davidson die samen met zijn broer Arthur Davidson en diens schoolvriend William Harley begin twintigste eeuw in Milwaukee het beroemde motormerk oprichtten. Voor zijn nieuwe schnabbel moest-ie helaas afscheid nemen van z’n baard.

“Who knew this is what my face really looks like? #shavedselfiesunday”, schrijft Michiel bij de foto. In één klap ziet de 34-jarige acteur eruit alsof hij zo van de filmset van Costa is gelopen. Zijn volgers spreken vol lof over z’n nieuwe look. “Look at this gorgeous man”, “Them dimples” en “I love you”, klinkt het in de reacties. En eerlijk is eerlijk, Michiel kan een babyface prima hebben. Bekijk z’n nieuwe look hieronder:

Lees ook: #TBT: Zo zag Michiel Huisman er vroeger uit

Beeld: Hollandse Hoogte, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook