Familiefoto met bijzondere boodschap gaat viral

Familiefoto's zijn er in alle soorten, vormen en maten, maar deze is toch wel extra bijzonder. Twee maanden voordat Nico...

Lees ook

Familiefoto’s zijn er in alle soorten, vormen en maten, maar deze is toch wel extra bijzonder. Twee maanden voordat Nicole Bennett zou bevallen van haar tweede kindje, overleed haar echtgenoot Deonta onverwachts. En dat terwijl er nog een fotoshoot van het gezin op de planning stond…

Bijzondere gezinsfoto

Als eerbetoon aan haar man heeft Nicole hem in de zwangerschapsshoot laten photoshoppen, die zij met hun 4-jarige zoontje hield. Hand in hand loopt het gezinnetje door het bos. Zo zijn ze toch nog samen, prachtig!

“Het was zijn idee om de zwangerschapsschoot te doen. Hopelijk zullen deze prachtige foto’s ervoor zorgen dat hij nooit vergeten wordt”, vertelt ze aan ABC News. “Ik wilde iets speciaals doen. Het is een mooi aandenken aan hem, ook voor zijn kinderen. Mijn ongeboren dochter zal haar vader helaas nooit kennen…”

Emoties

Tijdens de fotoshoot hielden zowel Nicole als hun 4-jarige zoontje zich groot, maar het was wel een emotionele ervaring. Óók voor de fotograaf. “Vooral die ene foto waar hij op hen neerkijkt, is heftig. Alsof hij hen persoonlijk onder zijn hoede neemt”, vertelt hij, terwijl hij toegeeft dat ook hij tranen in zijn ogen had. Meer foto’s zijn HIER te bekijken.

Lees ook: Mensen doen bizarre ontdekking op foto

Bron: HLN.be, Beeld: Instagram, Istockphoto

Laatste nieuws

Zie ook