Anouk niet bang voor doodsbedreigingen

Dat Anouk vaak in opspraak is, zal je vast niet zijn ontgaan. De zangeres domineerde de koppen van het nieuws nadat ze h...

Lees ook

Dat Anouk vaak in opspraak is, zal je vast niet zijn ontgaan. De zangeres domineerde de koppen van het nieuws nadat ze haar zesde zwangerschap aankondigde van haar 17 jaar jongere vriend Dominique, ook sprak ze zich onlangs uit over de racistische opmerkingen over haar kinderen op social media en op werkgebied bleek het ook niet allemaal koek en ei. Maar daar stopt het niet. De 40-jarige zangeres heeft een hoop woedende mensen op haar dak en wordt zelfs met de dood bedreigd.

Geen leven

Haar vele doodsbedreigingen lijken Anouk niet te deren en ze probeert zich er niet al te veel van aan te trekken.”Ik krijg zo veel doodsbedreigingen en onzin naar mijn hoofd. Het is toch geen leven om continu angstig te zijn?”, vertelt ze in Veronica Magazine. “Dus weiger ik om bang te zijn. Er kan altijd een gek zijn die denkt: ik knal haar neer. Het hoeft er maar één te zijn, hè?”, besluit ze.

Lees ook: Anouk: ‘Dit is eigenlijk nog een zwangerschap op mijn dikheid’

Bron: RTL, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook